Какво ново в играта искате
#1 Corinthians 11.09.2013 16:49
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

Нека всеки тук дава мнението си какви нови опции трябва да се въведат в играта и при евентуален интерес към някоя добра идея, ще бъде въведена, за да освежим малко играта.

#2 stars haskovo 11.09.2013 17:01
stars haskovo
239 Posts
Since 01.07.2011

This post has been removed

#3 Removed user 11.09.2013 17:14
Ul tra violets
340 Posts

Айде аз да съм първи:D

Няма да предлагам създаване на нови опции а премахване на стари...
А именно, премахването на Суперталантите.При толкова много млади играчи, не мисля, че талантите са необходими на някой.Заради тях, няма почти никакъв трансферен пазар и за по-новите отбори е много по-трудно да се развиват.Защото, вместо кредита да отива в тях за някой изваден талант, той отива в нищото...Всеки за по-лесно награбва 11 15г. СТ-ти и никой не си прави труда да погледне един тон юноши които са на пазара, а разликата в играчите е нищожна.

Ако се раздвижи трансферния пазар ще се засили конкуренцията.Защото аз си взимам по 10К дневен приход и никога няма да ми е проблем да си купя 11 СТ-та, ами другите?Отдавна няма никаква интрига в групите.В моята група имам само един отбор с който се конкурирам и то е защото аз искам така!Не правя трансфери и държа отбора си с една идея по-силен от неговия.Защото ако реша и играя сериозно и "към него да тичам" няма да може да ме стигне поне 2 години!Когато кредита се развърти между играчите това няма да е точно така, защото много повече отбори ще разполагат с ресурс(който сега отива за СТ-ти) и ще могат да се развиват.Защото сега отборите които нямат достатъчно титли, нямат кредит а пък други имат в изобилие, но няма къде да го харчат!
Ако идеята на СТ-те е да се изважда кредит от играта, може да се направи някаква задължителна такса при трансфер примерно.А за да не се премахва трансферния агент(за да има къде да си харчим леврото) да се направи с агент 10% без агент 20% примерно.

#4 Removed user 11.09.2013 17:34
Flaming hot cheetos
134 Posts

<blockquote><h3>Sporting 6ampion написа:</h3>Айде аз да съм първи

Няма да предлагам създаване на нови опции а премахване на стари...
А именно, премахването на Суперталантите.При толкова много млади играчи, не
мисля, че талантите са необходими на някой.Заради тях, няма почти никакъв
трансферен пазар и за по-новите отбори е много по-трудно да се развиват.Защото,
вместо кредита да отива в тях за някой изваден талант, той отива в
нищото...Всеки за по-лесно награбва 11 15г. СТ-ти и никой не си прави труда да
погледне един тон юноши които са на пазара, а разликата в играчите е нищожна.

Ако се раздвижи трансферния пазар ще се засили конкуренцията.Защото аз си взимам
по 10К дневен приход и никога няма да ми е проблем да си купя 11 СТ-та, ами
другите?Отдавна няма никаква интрига в групите.В моята група имам само един
отбор с който се конкурирам и то е защото аз искам така!Не правя трансфери и
държа отбора си с една идея по-силен от неговия.Защото ако реша и играя сериозно
и "към него да тичам" няма да може да ме стигне поне 2 години!Когато кредита се
развърти между играчите това няма да е точно така, защото много повече отбори ще
разполагат с ресурс(който сега отива за СТ-ти) и ще могат да се развиват.Защото
сега отборите които нямат достатъчно титли, нямат кредит а пък други имат в
изобилие, но няма къде да го харчат!
Ако идеята на СТ-те е да се изважда кредит от играта, може да се направи някаква
задължителна такса при трансфер примерно.А за да не се премахва трансферния
агент(за да има къде да си харчим леврото) да се направи с агент 10% без агент
20% примерно.</blockquote>

(y) (y) (y)

#5 Removed user 11.09.2013 17:59
Dirt devils
1785 Posts

Девета сграда,турнирчета за децата,купички за децата (с 1/3 по ниско заплатени от купите на големите),сами да можем да правим избор на играчи за изпълнение на дузпи.

#6 no future 11.09.2013 18:44
no future
210 Posts
Since 13.11.2010

Намалете броя на отборите в групата, да се играят повече мачове помежду, и най интересното - направете да има мачове всеки ден по два. Така щем нещем ще си купим по още един отбор, така ще се раздвижи пазара, който неще да купува - строи болница;)

#7 Plamo 11.09.2013 18:49
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

1во Най-Най-Най важно по сериозен Администратор към играта и потребителите!
2ро Намаляване на БЪГовете!!!
3то Съгласен съм със Sporting 6ampion, СТ убиват пазара. Мисля че трябва да се премахнат за да живне малко пазара.
4то Реклама на играта в други сайтове.
5то Много пъти е предлагано пак ще го предложа. Намаляване на отборите в групите, без мислено е B, C и D да стоят празни. Мисля че ще е доста трудно да се осъществи, но не е невъзможно.
6то Купа на лигата и при ДЮШ.
7мо Кредит от музея за титла при ДЮШ.
8мо Оправяне на раздел помощ (има много неща които липсват или са непълни)
9то Този Фонд ПНП за какво ни е? При положение че не се ползва? Гледам и се е натрупал много сериозен "джакпот" от близо 20млн кредит. Или да се пуска отново да функционира или да се премахне.
10то При ЛШ и КШ когато се стигне до дузпи да не се чака жребия за следващата фаза (45 мин след изигравене на срещата в ЛШ и 1 час и 45мин при КШ) а направо да излиза лотарията. Може и да се помисли и нещо за самите дузпи.

Има и още много, което може да предложа, но да оставя и за другите нещо :) И отново ще подчертая 1во предложение и най важното, ако Админа е сериозен играта ще се развива, а няма да запада, защото в момента стремглаво играта върви надолу и надолу от доста месеци насам. Дано доживея поне половината от тези неща, които изброих някой ден се изпълнят (beer)

А забравих и още нещо важно сезона да започва на време, а не да чакаме Админа, като му скимне да пусне новия жребии и сезон ;) Но това отново засяга точка 1, ако се изпълнява и това ще е наред :)

#8 milann 11.09.2013 19:37
milann
73 Posts
Since 06.03.2010

помощник национален отбор :)

#9 БЪЛГАРИЯ 11.09.2013 19:44
БЪЛГАРИЯ
178 Posts
Since 20.10.2010

Ми айде и аз да кажа: (wait)
1: Премахване на СТ. Така или иначе няма как да живне пазара и да се влее кредит в новите отбори.
2: 1 кредит / на ниво / на титла от ДЮШ.
3: Редуциране на всички дивизии точно на половина - от 64 на 32. В тази връзка световното може да протече в огледален на реалността вариант.

#10 КORECOM 2017 11.09.2013 21:00
КORECOM 2017
1548 Posts
Since 16.06.2009

8) Ето нещо в съответствие със сегашната ситуация... Ботовете да са свободни места, за да се премести отбор в друга конференция и лига след мачовете от сезона... ясно е, че скоро 300 човека, които играят, няма да станат повече, но ако могат да се разместват... ще им е по-интересно, пък и ще се освободят някои лиги от многогодишните си властелини...

За пазара... Суперталантите да отшумят, но и да има търгове за играчи с различни умения и възраст, които да се генерират през сезона...

...за да се стимулира купуването и продаването - може да има трансферен прозорец със задачи за всеки мениджър - закупи халф под 20-години... или нападател с линия над 200... и други подобни, които да носят бонус при изпълнение... кредит или например звезди???(*) а те пък да носят приход от музея??? или да пълнят стадиона 1 звезда -55%-60%, 2 звезди - 65-70... 3 - 75-80... 4 - 85-90... 5 - 95-100 за всеки домакински мач...

Ако някой има нерви да разработи система от подобни задачи и за строенето... това може да е и помощ за играчите - как да развиват отбора си...

Идеи, идеи... ама нека да има и малко коментар по тях... кое няма да стане и защо??? кое ще стане и кога??? абе ЖИВ админ - това е нужно на играта - да се грижи за нея... и тогава по-рядко ще са нужни извинения и хейта ще е очевидно безпочвен...